dinsdag, september 21, 2021

Trendalert: Silent Disco

Leuk om te lezen

Renovatiewerken of  badkamer make-over? Vind hier je droombadkamer

Op zoek naar de mooiste badkamerstijlen? Lees dan zeker eens deze blog door. We zetten enkele ideeën voor je...

Hoe houd ik mijn witte sneakers wit?

De never ending trend: witte sneakers. Ze zijn met zowat elke kledingstijl en elk kledingstuk te combineren, maar de...

Ik wil een webshop opstarten, waar moet ik op letten?

Je hoort het ene succesvolle webshop-verhaal na het andere. Lijkt het jou ook wel wat om online een winkel...

Trendalert: silent disco huren

De coronacrisis heeft er helaas voor gezorgd dat veel evenementen niet door konden gaan. Er is echter een trend die, rekening houdend met de maatregelen, altijd door is blijven gaan: een silent disco. Dit concept kan namelijk op verschillende manieren worden ingezet. Het is niet voor niets dat een silent disco zo populair is! 

Met een silent disco geef je een onvergetelijk feestje waarbij iedereen silent disco koptelefoons draagt. Of je nu met 2, 20 of 200 man bent, het is de perfecte manier om dansjes te wagen en tussendoor op een fijn volume met elkaar te kunnen bijkletsen. En waar kun je beter een silent disco huren dan bij Supportmarkt? Supportmarkt is jouw trouwe supporter als het gaat om het huren van spullen voor een vet event. 

Voordelen silent disco koptelefoons

Hét grote voordeel van een silent disco is dat je geen geluidsoverlast hebt. Als je privé een feestje geeft, heb je geen klagende buren en als eventorganisator zit je niet met vergunningen en strikte regels op het gebied van geluid. Een ander voordeel is dat het in principe op elke plek kan worden gehouden, zelfs in een bos of op een strand. Wat ook zeker niet vergeten mag worden, is dat iedereen de keuze heeft tussen meerdere muziekzenders. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat er de hele tijd muziek wordt gedraaid die jij vreselijk vindt. Ook kun je zelf het volume bepalen.

Een handige tip: kies bij een silent disco voor minimaal 2 kanalen, met op beide kanalen totaal verschillende muziekstijlen. Zo is er voor meerdere smaken een leuke zender.

Varianten silent disco feest

Je denkt nu misschien, leuk al die voordelen, maar ik wil een keer iets anders dan een huisfeestje geven met koptelefoons. Een simpele aanpassing die voor veel verschil gaat zorgen, is het verplaatsen van jouw feestje van binnen naar buiten. Vier het bijvoorbeeld eens op het dakterras of in de tuin. Geen gesjouw met geluidsboxen, want iedereen heeft lekker zijn of haar koptelefoon op. 

Of wat dacht je van een vette rondleiding door een mooi natuurgebied of door een gezellige stad? Je kunt dit zo leuk maken als je zelf wil, omstanders hebben immers geen last van het geluid. Wil je je lekker gaan uitleven met vrienden, dan kun je kiezen voor fitness of een bootcamp met koptelefoons. Zo kun je samen bewegen op motiverende muziek.

Complete silent disco set huren

Ben je al overtuigd? Dan kun je je complete silent disco set bij Supportmarkt huren! Zij ondersteunen jou met alle liefde. Je kunt je feestje zelfs op zondag geven, ze bezorgen namelijk 7 dagen in de week! Huur nu je silent disco set of geef neem contact op. 

Of je nu een familiefeest, een verjaardag of een huisfeestje wil geven, een silent disco is altijd een goed idee. Want wie heeft er nou een hekel aan goede muziek en een lekker feestje?

Recente berichten

Renovatiewerken of  badkamer make-over? Vind hier je droombadkamer

Op zoek naar de mooiste badkamerstijlen? Lees dan zeker eens deze blog door. We zetten enkele ideeën voor je...

Hoe houd ik mijn witte sneakers wit?

De never ending trend: witte sneakers. Ze zijn met zowat elke kledingstijl en elk kledingstuk te combineren, maar de kunst is om ze wit...

Ik wil een webshop opstarten, waar moet ik op letten?

Je hoort het ene succesvolle webshop-verhaal na het andere. Lijkt het jou ook wel wat om online een winkel op te starten en het...

Trendalert: Silent Disco

Trendalert: silent disco huren De coronacrisis heeft er helaas voor gezorgd dat veel evenementen niet door konden gaan. Er is echter een trend die, rekening...

Twee dingen om op te letten bij het verbouwen van een tuin in de stad

In de zomer geldt er constant een soort van idee dat het ‘technisch weer’ is. Dit houdt simpelweg in dat het goed weer is...

More Articles Like This