woensdag, juni 19, 2024

Jouw online urban magazine

Je anniversary vieren in coronatijden: dat doe je zo

Leuk om te lezen

Kan je door corona niet op date night? En wil je toch wel je speciale anniversary en elkaar vieren? Dan hoeven de coronamaatregelen zeker niet in je weg te staan, want elkaar vieren gaat toch ook met je twee? Na velen avondjes samen in de zetel, heb je misschien wel zin in iets meer? Dan hebben we hier drie leuke tips voor jullie.

Pimp je take-away

Geen restaurants, wel zalige take-aways. Je hebt gigantisch veel keuze en het is nu makkelijker dan ooit. Zin in eens iets anders dan met een pizza in de zetel zitten? Kies voor sushi, pasta of een curry of zelfs een uitgebreid diner. Veel lokale restaurants bieden simpele, maar toch culinaire afhaalgerechten aan. Brand wat kaarsjes, doe een gezellige en mooie outfit aan, kies samen een menu van voorgerecht tot dessert en geniet van jullie speciaal moment. Onze favoriete combinatie is bruisende champagne met sushi en crème brûlée als dessert. Een dessert zoals een taart of tiramisu samen maken als romantische activiteit? Kan ook en smaakt dubbel zo lekker!

Romantiek met z’n tweetjes

Maak echt tijd voor elkaar. Dit kan zijn door een spellenavondje, een massage, een lekker warme douche of zalig napraten na seks in bed. Ook eens andere condooms gebruiken of elkaar in de bloemetjes zetten, zorgt voor een onvergetelijke avond. Focus op elkaar en doe die gsm’s weg. Kies voor een filmpje, een avondwandeling of iets nostalgisch voor jullie twee. Heeft corona jullie dichter gebracht dan ooit? Praat over wat jullie van elkaar hebben geleerd en wat jullie plannen zijn voor de toekomst. Hoop voor meer liefde met anderen en om terug vrij te kunnen gaan eten en te genieten van het leven moet je koesteren. Doe dat dan zeker ook.

Unieke cadeaus

Kies voor mooie persoonlijke cadeaus en steek er echt je tijd in: fotoalbums, samen reisjes plannen (in binnenland of buitenland) of een extra speciaal cadeau waar je partner echt naar uit kijkt. Het is nu echt wel het moment om uniek en romantisch uit de hoek te komen. Wil je eens iets meer proberen en wat uit je comfortzone komen? Ga eens langs bij een sexshop in Antwerpen en kies samen leuke seksspelletjes uit om uit te proberen. Je seksleven wat opkrikken, doet altijd deugd en geeft een boost aan jullie liefde en aandacht voor elkaar. Maar vooral, geniet van jullie anniversary en van elkaar!

Recente berichten

Standard Luik: Een Baken van Trots en Erfenis in het Belgische Voetbal

Standard Luik, een van de meest geprezen voetbalclubs in België, heeft een rijke geschiedenis en een erfenis die diep...

Gerelateerde berichten