donderdag, oktober 6, 2022

Jouw online urban magazine

iPhone X vs iPhone XR

Leuk om te lezen

Wandtegels

Wandtegels zijn geschikt voor bijna elke ruimte in je woning. Vooral in badkamers en keukens zijn ze erg gewild,...

Leuke cadeaus voor een kraamvisite

Als je zwanger bent, is een van de spannendste momenten dat je je kleintje voor het eerst...

Hoe creëer je een lichtrijk appartement of woning?

Als je verschillende woningen bezoekt, spelen er vele factoren een rol waar we niet altijd bij stilstaan. Zo zal...

De iPhone XR is één van opvolgers van de iPhone X. Ontdek welke smartphone de beste is in deze vergelijking tussen de iPhone X refurbished en zijn jongere broertje, de iPhone XR refurbished.

Gamechanger

De iPhone X refurbished is de vlaggenschip-smartphone van Apple. Tijdens het 10-jarig jubileum wist Apple hiermee de smartphonewereld compleet te veranderen. Zo introduceerde Apple het voorkant-vullende OLED-beeldscherm en Face ID voor ontgrendeling. Kortom, de iPhone X was zijn tijd ver vooruit. Dit is te zien aan het uiterlijk en de functies die nog steeds relevant zijn.

Premium afwerking

De strakke afwerking en het hoogwaardige uiterlijk zijn overigens op beide telefoons duidelijk terug te zien. Met de dunne randen en de aantrekkelijke aluminium afwerking lijken de iPhone X en XR erg veel op elkaar. Qua afmetingen is de iPhone XR met een 6.1 inch scherm groter, dan de iPhone X met 5.8 inch aan scherm.
De iPhone XR is verkrijgbaar in zes vrolijke kleuren: Red, Coral, Yellow, Blue, Black en White.
iPhone X koop je in één van de traditionele iPhone kleuren: Space Grey of Silver.

De beste prestaties

De A12 chipset drijft de iPhone XR refurbished aan en zorgt ervoor dat het razendsnel apps lanceert. Deze chip van de iPhone XR is nieuwer en daardoor weer iets sneller dan van de iPhone X. Echter, met 3GB werkgeheugen kun je zowel op de iPhone X als de iPhone XR bliksemsnel schakelen tussen verschillende apps en taken. 

Camera, batterij, Face ID

De iPhone X en de nieuwe iPhone XR hebben veel te bieden. Je kunt met beide schitterende foto's maken, urenlang video's in hoge definitie opnemen, zonder je zorgen te maken over batterijduur of opslagruimte!
De iPhone XR refurbished heeft een enkele 12-megapixel camera aan de achterkant, maar daarmee kun je optisch inzoomen. De iPhone X compenseert dit door een dubbele lens te gebruiken en meer detail vast te leggen door de grotere sensorgrootte.

Dankzij Face ID loop je nooit meer te hannesen met toegangscodes of vingerafdrukscanners. Zodra je naar de iPhone X of iPhone XR kijkt, zal het toestel ontgrendelen. Veilig, eenvoudig en snel!

iPhone X of iPhone XR: de uitslag

Het is nog steeds onduidelijk wie de strijd tussen deze twee toestellen echt wint: iPhone Xr of iPhone X? De iPhone XR is een goede optie voor wie niet de hoofdprijs wil betalen en toch over het beste van Apple wilt beschikken. Hij heeft alle functies van zijn grote broer, maar beschikt over een LCD-beeldscherm in plaats van een OLED-beeldscherm. Ben je te porren voor vrolijke en unieke kleuren? Dan zal de refurbished iPhone XR meer in jouw straatje liggen. Ga je voor de diepste contrasten? Dan is de iPhone X refurbished de smartphone bij uitstek. Eén ding is zeker. Je eindigt altijd met een toptoestel, welke optie je ook kiest.

Refurbished voordelen

Een betaalbare iPhone of iPad is mogelijk. Tenzij je kiest voor refurbished! Forza is de nummer 1 Apple refurbished met het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads. Forza biedt refurbished iPhones zoals de iPhone X en iPhone XR aan. Deze zijn technisch net zo goed als nieuw, maar velen malen goedkoper. Op een refurbished iPhone, bespaar je al snel tot wel 60% ten opzichte van de Apple nieuwprijs! Dankzij het Keurmerk Refurbished ben je verzekert van een betrouwbare aankoop én garantieregeling van 2 jaar. Je ontvangt de iPhone X of iPhone XR inclusief gratis oplaadaccessoires. Kortom, bij Forza Refurbished haal je Apple-kwaliteit in huis, maar dan voor veel minder geld en met veel meer zekerheid! En wist je dat jouw keuze voor refurbished ook nog eens een duurzame keuze is? Samen gaan we vooruit! This is Forza.

Recente berichten

Wandtegels

Wandtegels zijn geschikt voor bijna elke ruimte in je woning. Vooral in badkamers en keukens zijn ze erg gewild,...

Leuke cadeaus voor een kraamvisite

Als je zwanger bent, is een van de spannendste momenten dat je je kleintje voor het eerst kunt ontmoeten. Veel vrouwen kiezen...

Hoe creëer je een lichtrijk appartement of woning?

Als je verschillende woningen bezoekt, spelen er vele factoren een rol waar we niet altijd bij stilstaan. Zo zal een appartement of woning met...

Profileer jezelf met een visitekaartje

Visitekaartjes, ook wel business cards genoemd, zijn kleine kaartjes met daarop jouw naam, contactgegevens en eventueel een logo of foto. Ze worden vaak uitgedeeld...

Ontstressen in de badkamer van jouw dromen

Een huis gekocht en tijd om jouw badkamer in te richten? Of gewoon zin om je bestaande badkamer eens een opknapbeurt te geven? Dat...

Gerelateerde berichten