zondag, juli 14, 2024

Jouw online urban magazine

Veel oplaadpunten e-bikes nodig

Leuk om te lezen

De elektrische fiets is populair. Steeds meer mensen kopen een e-bike, daarom zijn er ook steeds meer oplaadpunten e-bikes nodig. Gelukkig kan in die toenemende behoefte worden voorzien. Er zijn namelijk fietsenrekken ontwikkeld met geïntegreerde oplaadpunten, ze zijn er in enkel- en dubbellaags fietsenrekken met geïntegreerde oplaadpunten. Wil je je e-bike opladen? Dan kun je jouw e-bike parkeren in deze speciaal voor e-bikes ontwikkelde fietsenrekken met oplaadpunten. Een vaak verkocht fietsenrek met oplaadpunten voor e-bikes is het Cobra fietsenrek. Dankzij de slijtvaste beschermhulzen van dit fietsenrek kunnen krassen en beschadigingen van de voorvork van de elektrische fiets worden voorkomen. De doorlopende aanbindverbinding waarover dit fietsenrek beschikt voorziet de fietsers van extra gemak en veiligheid. Wil je het meest duurzame fietsenrek met oplaadpunten voor e-bikes kopen? Kies dan voor het Krait fietsenrek. Dit fietsenrek kun je gemakkelijk herkennen aan de strakke vormgeving. Moeten er veel elektrische fietsen in een beperkte ruimte worden gestald? Kies dan voor het unieke fietsenrek met oplaadpunten e-bikes van 2ParkUp. Dit dubbele fietsenrek, dat speciaal ontwikkeld is voor elektrische fietsen, maakt dubbel parkeren mogelijk. Bovendien biedt dit rek de mogelijkheid om met één oplaadpunt twee e-bikes op te laden.

Enkele fietsparkeer oplossingen

De vele e-bikes moeten ergen in de (openbare) ruimte worden geparkeerd. Gelukkig zijn er diverse fietsparkeer oplossingen mogelijk. Een bekende fietsparkeer oplossing is het fietsenrek. In een fietsenrek kunnen fietsen overzichtelijk geparkeerd worden in (openbare) buitenruimtes. Er zijn echter ook nog andere fietsparkeer oplossingen mogelijk. Is de ruimte beperkt en moeten er toch veel fietsen worden geparkeerd? Dan is een dubbellaags fietsenrek de beste fietsparkeer oplossing, want op die manier kan er voldoende parkeergelegenheid voor fietsen worden gecreëerd. Is dit dubbellaags fietsenrek voorzien van oplaadpunten? Dan kun je in dit fietsenrek je e-bike opladen. Moeten er fietsen overdekt worden geparkeerd? Dan zijn fietsoverkappingen en -stallingen de beste fietsparkeer oplossing. Zowel fietsoverkappingen als fietsstallingen zijn fietsparkeer oplossingen die naar wens kunnen worden aangepast.

Je fiets beschermen tegen verschillende invloeden

Wil je dat fietsen uitstekend beschermd zijn tegen weersinvloeden en diefstal? Kies dan voor de multifunctionele CuBic fietsenstalling. Deze fietsenstalling, die geschikt is voor enkel- en dubbellaags fietsenrekken, kan op maat worden gemaakt. Moeten fietsen veilig en droog worden gestald? Dan zijn fietsoverkappingen een goede fietsparkeer oplossing. Je kunt kiezen uit diverse soorten fietsoverkappingen van hoge kwaliteit. Wil je jouw fiets veilig parkeren? Dan is ook de fietskluis een mogelijke parkeer oplossing. Een fietskluis, die geschikt is voor één fiets, biedt een uitstekende bescherming tegen vandalisme en weersinvloeden.

Een fietsparkeer oplossing voor buitenformaat fietsen

Ook voor buitenformaat fietsen zijn er fietsparkeer oplossingen mogelijk. Voor deze fietsen, zoals transport- en kratfietsen, zijn speciale fietsenrekken ontwikkeld. Brede fietsen met manden en kratten kunnen bijvoorbeeld gestald worden in een Viper fietsenrek. Dit is een fietsenrek met een hart-op-hart afstand van 75 cm. Omdat de hoog/laag verhouding wordt opgevangen met een gebruiksvriendelijke oprijgoot kun je een buitenformaat fiets met gemak in dit fietsenrek parkeren.

Recente berichten

Standard Luik: Een Baken van Trots en Erfenis in het Belgische Voetbal

Standard Luik, een van de meest geprezen voetbalclubs in België, heeft een rijke geschiedenis en een erfenis die diep...

Gerelateerde berichten