dinsdag, april 16, 2024

Jouw online urban magazine

Vans, voor jouw ultieme zomerlook!

Leuk om te lezen

De winter is weer langzaamaan aan het verdwijnen. De temperaturen stijgen en de zon laat zich steeds vaker zien. Dat betekend dat het weer tijd wordt voor de ultieme zomerlook. Die lekkere warme trui waarin je de hele winter hebt gelopen kan de kast in. Laarzen kunnen weer worden opgeborgen en je sneakers mogen weer aan. De sneakers die ik elke zomer draag? In de zomer ben ik altijd gek op het dragen van mijn Vans.

Vans

Vans, ik heb al jaren een aantal paar in de kast liggen. Als ik nu om me heen kijk op straat zijn de sneakers ook amper meer uit het straatbeeld weg te denken. Toch zijn deze schoenen niet altijd zo populair geweest. Pas sinds een aantal jaar heeft het merk een enorme stijging gemaakt qua populariteit. Een interessant feitje is de switch die het merk heeft doorgemaakt. Door in 1988 een indoor skateboard park te openen heeft Vans zijn reputatie als skatemerk vastgesteld. Het skateboard park viel zo erg in de smaak dat het bedrijf daarna nog een aantal grote skateboard parken openende. Daarna is het merk nog veel meer evenementen gaan organiseren en is Vans uitgegroeid tot een iconisch skatemerk.

Zomeroutfit

Een Vans schoen zit niet alleen ontzettend lekker en is niet alleen echte klassieker. Ook horen de schoenen bij mijn ultieme zomerse outfit. Vans zorgen ervoor dat mijn outfit een sportieve stijl heeft. Daarnaast is het mijn meest gedragen schoen op festivals. Door de fijne pasvorm heb ik er geen moeite mee om uren te dansen. Behalve de pasvorm, zijn de schoenen ook te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren. Voor de wat casual dagen kies ik vaak voor een simpele zwarte schoen. Maar op een festival ga ik vaak voor een opvallende kleur om mijn outfit af te maken. Ben je dus op zoek naar een goed stel sneakers? Dan raad ik je ten zeerste Vans aan.

Soorten Vans

Nu heb je Vans in allemaal verschillende kleuren. Daarnaast heb je ook allemaal verschillende soorten sneakers van het merk. De bekendste hierin is de Old Skool schoen. Deze schoen wordt al vanaf 1977 geproduceerd en heeft de bekende Side-Streep. Daarnaast is de Authentic sneaker serie ook een regelrechte klassieker. Simplistisch maar toch stijlvol. De laatste soort die ik in mijn kast heb liggen is de sk8-hi. Door de hoge pasvorm is deze schoen net wat anders dan normaal en valt hij zeker op tussen de andere sneakers van het merk.

Recente berichten

De toekomst van koffie

Koffie is dan een dagelijkse routine, het is een cultureel fenomeen. Van de hooglanden van Ethiopië tot de koffiebars...

Gerelateerde berichten