woensdag, juni 19, 2024

Jouw online urban magazine

Ontdek Urban steden met een fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen!

Leuk om te lezen

Hou jij van de urban culture? Ontdek verschillende grote steden over heel Europa en daarbuiten, en werk tegelijkertijd aan jouw conditie. Dit alles met een avontuurlijke fietsvakantie van Eigen-Wijze Reizen! Fietsvakanties zijn de laatste jaren een opkomend fenomeen bij de jongere doelgroep. Veel jongvolwassenen zijn bezig met het milieu en willen hier graag een steentje aan bijdragen. Ze kiezen dan ook graag voor alternatieve reizen om te ontdekken wat de wereld hun te bieden heeft. Twijfel jij nog over het boeken van een fietsvakantie? Dan is deze blogpost er voor jou!

Waarom je die fietsvakantie gewoon moet boeken!

Fietsvakanties zijn er voor jong én oud. Of je nou een ervaren fietser bent, of van avonturen houdt, er is bij Eigen-Wijze Reizen altijd wel een fietsvakantie die daarop aansluit! Bij het boeken van je sportieve vakantie heb je de keuze uit een trektocht- of een standplaatsvakantie. Het verschil tussen beiden is dat je bij een trektocht fietsvakantie je reis maakt langs verschillende hotels, waar je tijdelijk overnacht, en bij een standplaatsvakantie ontdek je de omgeving vanuit één en hetzelfde hotel. Aan jou de keuze waar je voorkeur ligt. Bij een trektocht kun je altijd gebruik maken van de gratis bagageservice van Eigen-Wijze Reizen. Zo heb je geen omkijken naar je bagage en geniet jij in volle maten! Ook krijg je gratis routebeschrijvingen op papier. Bij veel routes is het zelfs mogelijk om ook gebruik te maken van een GPS tracker. Wel zo handig voor de mensen die niet goed uit de voeten kunnen met de papieren versie.

Bij ons heb je de mogelijkheid om zonder gids te reizen. Zo bepaal je zelf je tempo en de indeling van je dag. Wanneer je wat langer op dezelfde plaats wilt blijven is dat allemaal mogelijk. Jij bepaalt! Naast fietsvakanties is er ook een ruim aanbod aan wandelvakanties. Een wandelvakantie is net als een fietsvakantie zowel ontspannen als leerzaam. Je hebt de wandel- en fietsvakanties in verschillende zwaartes. Zo kies je zelf de route uit die het beste bij jou en je reisgezelschap past!

Overnachten tijdens je fiets- of wandelvakantie

De overnachtingen tijdens je vakantie zijn allemaal goed geregeld. Jij komt dus altijd terecht op een schone en betrouwbare plek. De overnachtingen vinden dan ook plaats op sfeervolle locaties, van waaruit je gemakkelijk de omgeving ontdekt. Geniet dus optimaal van de natuur en kom helemaal tot rust. Wanneer jij graag wandelt met je hond, is het ook zeker mogelijk om deze mee te nemen! Zo zijn honden bij verscheidene locaties gewoon welkom. Is niet iedereen van jouw reisgezelschap even goed ter been? Bij Eigen-Wijze Reizen boek je ook fietsvakanties met elektrische fietsen! Zo geniet iedereen van zijn welverdiende vakantie. 

Recente berichten

Standard Luik: Een Baken van Trots en Erfenis in het Belgische Voetbal

Standard Luik, een van de meest geprezen voetbalclubs in België, heeft een rijke geschiedenis en een erfenis die diep...

Gerelateerde berichten