dinsdag, september 21, 2021

Wat heb ik deze week gedaan?

Leuk om te lezen

Renovatiewerken of  badkamer make-over? Vind hier je droombadkamer

Op zoek naar de mooiste badkamerstijlen? Lees dan zeker eens deze blog door. We zetten enkele ideeën voor je...

Hoe houd ik mijn witte sneakers wit?

De never ending trend: witte sneakers. Ze zijn met zowat elke kledingstijl en elk kledingstuk te combineren, maar de...

Ik wil een webshop opstarten, waar moet ik op letten?

Je hoort het ene succesvolle webshop-verhaal na het andere. Lijkt het jou ook wel wat om online een winkel...

De temperatuur was deze week enorm hoog. Ik had dan ook minder energie dan normaal, omdat ik het constant warm had. Ook kon ik minder goed slapen door het warme weer, hier hebben meer mensen last van. Ondanks het warme weer heb ik deze week toch nog een aantal leuke dingen gedaan. In deze blog zal ik bespreken wat ik deze week allemaal heb gedaan.

Bosbad Hoeven

Zoals ik al gezegd heb was het deze week enorm heet. Dit was dan ook een goede reden om met mijn gezin naar familiezwempark Bosbad Hoeven te vertrekken voor een zonnige dag. Dit zwempark is al vaker door ons bezocht, maar zo druk als het dit keer was is het nog nooit geweest. Het leek erop alsof heel Nederland en België het idee had om naar een waterpark te gaan. En gelijk hadden ze, want hoewel het buiten heel erg warm was, kon je in het zwembad lekker afkoelen.

Nieuw horloge gekocht

Ik heb deze week ook een nieuw horloge gekocht. Er was een horloge dat ik al lange tijd wil kopen, maar mede door de kosten heb ik er lang mee gewacht. Deze week heb ik echter aardig wel geld verdiend met online gokken, om deze reden heb ik besloten mezelf te verwennen en een leuk horloge voor mezelf te kopen. Me vrouw was er wat minder blij mee, ze vindt dat ik al voldoende horloges heb. Maar je bent een horlogeverzamelaar of je bent het niet zeg ik maar altijd.

Nieuwe klant

Ondanks het warme weer moest er ook regulier gewerkt worden. Deze week was zeer succesvol voor mijn bedrijf want we hebben een grote nieuwe klant binnengehaald. We waren al lange tijd bezig met onderhandelingen en konden het steeds niet eens worden over de prijs. Gelukkig is er nu een mooie afspraak gemaakt die voor beide partijen veel kansen biedt. Het binnenhalen van een nieuwe klant is leuk, maar het echte werk moet nu pas gaan beginnen. We beginnen na de zomervakantie pas daadwerkelijk met het project, maar we moeten de komende periode nog een heleboel gaan plannen en voorbereiden.

Lekker gegeten

Omdat het zo warm was buiten heb ik elke dag of buiten de deur gegeten of eten bestelt. Het was namelijk al warm genoeg thuis en ik wilde niet dat door te koken het nog warmer zal worden thuis. Hoewel het eten de afgelopen week heel erg lekker was, was het wat minder gezond. Deze week zal ik dus wat meer salades moeten eten.

Recente berichten

Renovatiewerken of  badkamer make-over? Vind hier je droombadkamer

Op zoek naar de mooiste badkamerstijlen? Lees dan zeker eens deze blog door. We zetten enkele ideeën voor je...

Hoe houd ik mijn witte sneakers wit?

De never ending trend: witte sneakers. Ze zijn met zowat elke kledingstijl en elk kledingstuk te combineren, maar de kunst is om ze wit...

Ik wil een webshop opstarten, waar moet ik op letten?

Je hoort het ene succesvolle webshop-verhaal na het andere. Lijkt het jou ook wel wat om online een winkel op te starten en het...

Trendalert: Silent Disco

Trendalert: silent disco huren De coronacrisis heeft er helaas voor gezorgd dat veel evenementen niet door konden gaan. Er is echter een trend die, rekening...

Twee dingen om op te letten bij het verbouwen van een tuin in de stad

In de zomer geldt er constant een soort van idee dat het ‘technisch weer’ is. Dit houdt simpelweg in dat het goed weer is...

More Articles Like This