dinsdag, mei 21, 2024

Jouw online urban magazine

Ontstressen in de badkamer van jouw dromen

Leuk om te lezen

Een huis gekocht en tijd om jouw badkamer in te richten? Of gewoon zin om je bestaande badkamer eens een opknapbeurt te geven? Dat kan! Een eerste stap in het inrichten van de perfecte badkamer is uiteraard de keuze van je (nieuwe) badkuip. Maar dat is lang niet alles! Ook de meubels en accessoires zijn van groot belang om tot de perfecte ruimte te komen. Klaar voor de badkamer van jouw dromen? Hier gaan we dan!

Richt je badkamer in volgens jouw smaak

Heb je een landelijke woning, dan kan je kiezen voor een ouderwetse badkuip. Woon je eerder in een modern huis, dan gaat je voorkeur misschien naar een bad dat zweeft in de ruimte. Wanneer je uiteindelijk je badkuip hebt gekozen, is het nu tijd voor de rest van de ruimte. Kies mooie gordijnen om je badkuip te omringen, en zoek planten en bloemen uit voor een look die helemaal volgens jouw stijl is. Veel mensen zien de badkamer niet als een ruimte om echt in te richten, maar dat kan wel als je de tijd neemt om aan de details te werken. Zorg ervoor dat je badkamermeubel helemaal afgestemd is met de rest van de ruimte om zo tot een mooi resultaat te komen.

Kom helemaal tot rust

Er zijn veel accessoires voor het inrichten van een badkamer die werken met kleur en licht. Als je badkamer een raam heeft, geeft dat jouw de mogelijkheid om je badkuip en alle accessoires in het best mogelijke licht te zetten. Planten rond het raam creëren automatisch een tuingevoel. Stel je voor dat je lekker ligt te chillen in je ouderwetse badkuip omringd door mooie planten en heerlijk geurende bloemen, zalig toch?

Kaarsen zijn een andere optie om een romantisch gevoel te creëren in je badkamer. Zo zijn er ook badkuipen die speciaal ontworpen zijn zodat je er met twee in kan gaan liggen. Stel je voor: een avondje van pure ontspanning met je partner omringd door aromatische kaarsen. Of alleen kan ook. Rustige muziek terwijl jij comfortabel in een bad met bubbels de stress van de dag wegspoelt. Als ontstressen je plan is in je badkuip, dan kan je kiezen voor een whirlpool. Deze helpt je om je vermoeide spieren te kalmeren en je totale ontspanning te geven in je eigen bad. Sommige zijn uitgerust met aromatherapie om je spa-gevoel compleet te maken!

Laat je helemaal gaan

Badkamers zijn een geweldige kans om te pronken met je creatieve flair. De kamer is misschien niet het middelpunt van je huis, maar je kan je gasten laten zien dat je zorg draagt voor elke kamer in je huis. Trakteer jezelf op een mooie badkamer en geniet van de beloning van je prachtige kamer om de stress van de dag te verdrijven.

Recente berichten

Standard Luik: Een Baken van Trots en Erfenis in het Belgische Voetbal

Standard Luik, een van de meest geprezen voetbalclubs in België, heeft een rijke geschiedenis en een erfenis die diep...

Gerelateerde berichten